Aktuality

Hiporehabilitace a aktivity spojené s využitím koní.

Nezapomenutelné prázdniny s Ryzáčkem plné koní a her v přírodě!

Prázdniny na Ryzáčku jsou letos ve znamení zábavy, dobrodružství a samozřejmě koní! Již jsme úspěšně zrealizovali dva příměstské tábory, které oslovily děti z okolí. Prostředí hiporehabilitačního střediska Ryzáček se stalo ideálním místem pro malé i velké jezdce.

První tábor byl zaměřen na začínající jezdce a ty nejmenší nadšence do koní. Děti zažily nezapomenutelné okamžiky s koníky, naučily se základní péči o ně, průpravu a navíc si užily spoustu dalších her a aktivit. O vydařenosti tábora svědčí soukromé zprávy a komentáře od rodičů na Facebooku, za které moc děkujeme! 

Jeden za všechny krásné komentáře: „Adamek a Nikolka byli nadšení, byl to pro ně krásný a nezapomenutelný zážitek. Moc si to užili a my jsme za to moc vděční! Bylo úžasné, jak se těšili a nemohli dočkat dalšího dne tábora! Děkujeme a příště určitě zas!“

Druhý tábor byl připraven pro pokročilejší jezdce, kteří již mají s ježděním na koni nějaké zkušenosti. Tento tábor nabídl tréninky v jízdě na koních, závodní jízdy a soutěže. Bylo skvělé vidět, jak se děti rozvíí ve svých jezdeckých dovednostech a získávají nové přátele se stejnou vášní pro koně.

Prázdniny však nekončí! Na Ryzáčku jsme připravili celkem sedm turnusů příměstských táborů. Máme zde programy jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé jezdce. Naše týmy se starají o to, aby děti prožily prázdniny plné radosti, pohody a nových zážitků.

Jednou z našich novinek jsou Hry v přírodě, které právě probíhají a získávají mezi dětmi velkou oblibu. Tyto zábavné a soutěžní aktivity se odehrávají v areálu Ryzáčku a jeho okolní krásné přírodě. Děti se mohou těšit na různé hry, které je pobaví a zároveň podpoří jejich týmovou spolupráci.

Pokud jste zatím nevyužili naši nabídku a máte zájem o účast v posledním turnusu, který proběhne od 21. 8. do 25. 8., neváhejte se přihlásit! Tento příměstský tábor se uskuteční na hřišti v Líšnici, a pro zájemce jsou stále volná místa. Těšíme se na všechny, kteří chtějí najít nové přátele a zapojit se do her v přírodě.

Pro přihlášky a další informace nás prosím kontaktujte prostřednictvím mailu ryzacek@email.cz nebo se nám ozvěte na telefonním čísle 773 967 580.

Nechte děti prožít ty nejlepší prázdniny s Ryzáčkem! Těšíme se na vás!

Vybrané turnusy příměstských táborů jsou organizované ve spolupráci s partnerem MAS MOHELNICKO.

Čtěte také:

Chcete využít služeb ryzáčka?

Napiště nám, nebo zavolejte.